Diana heeft met haar rustige benadering een gevoel van vertrouwen en veiligheid gecreëerd waardoor ik diep in mijn gevoel durfde te graven en dat te uiten. Ze wist op de juiste momenten de juiste vragen te stellen waardoor ik dingen van een andere kant kon bekijken. Dat heeft mij veel inzicht gegeven in mijn manier van rouwen en omgaan met verlies, maar ook op die van mensen in mijn omgeving.

De rust die Diana uitstraalt, hoe ze naar je luistert, je kunt jezelf zijn zonder te worden veroordeeld.

Hoe rouw je om iemand die je ontzettend dierbaar is maar die je nooit gekend hebt?

Kun je, of mag je, jaren later nog wel verdriet hebben en gemis voelen om die persoon?

Met die vragen kwam ik bij Diana terecht, vragen waar ik al mijn hele leven mee worstel.

Diana heeft naar mijn verhaal geluisterd, heeft alle tijd voor mij genomen en nooit geoordeeld. Door het vertrouwde en veilige gevoel dat ze mij daarmee heeft gegeven, durfde ik in mijzelf maar ook bij anderen op zoek te gaan naar antwoorden.

Met haar rustige benadering, door het stellen van de juiste vragen op het juiste moment,heeft ze mij  laten ervaren hoe ik mijn vaste patroon van omgaan met verlies kan doorbreken.  Voor mij heeft dat ervoor gezorgd dat ik, zelfs na zoveel jaar, verdriet heb kunnen toelaten en eindelijk verlost ben van dat beklemmende gevoel in mijn buik.

Ik ben enorm blij dat Diana op mijn pad is gekomen!

Door Diana heb ik kennis van gekregen van eigenschappen waarvan ik bijna niet wist dat ik die had. Directe opmerkingen die mij de goede kant opstuurden en waar ik wat aan heb om door te gaan. Het verdriet blijft maar ik heb er vertrouwen in gekregen dat de ruimte om verder te leven groter zal worden.

Diana biedt een luisterend oor en geeft terug wat ze hoort in je verhaal.

Het begeleidingstraject heeft mij geholpen mijn verhaal te kunnen delen en ruimte voor het verlies aan mezelf te geven/accepteren dat het verdriet er mag zijn en ieder zijn eigen of haar eigen pad hierin loopt in het gezin.