Diensten

Therapie bij verlies

Herken je dit?

Sinds het overlijden van jouw dierbare heb je het gevoel vast te lopen. De zorg voor je gezin voelt als veel, terwijl dat voorheen juist voldoening gaf. Je sleept je met moeite naar je werk en ontspannen in je vrije tijd lukt ook niet meer.

Hangt er sinds het  overlijden van degene die jou dierbaar was een soort grijze deken over je heen, waardoor je nergens meer écht van kunt genieten? Voel je je soms schuldig als je wel een keertje ergens van kunt genieten?

Mis je het om kleine en grote dingen te kunnen delen met hem of haar en word je hierdoor op de meest onhandige momenten overvallen door een huilbui? Voel je je schuldig in je verdriet omdat je het gevoel hebt de belangrijke anderen om je heen te kort te doen omdat je zo verdrietig bent om degene die is overleden?

Is het voor jou moeilijk om je verdriet met anderen te delen of er over te vertellen? Weet je niet hoe je erover kunt praten of ben je bang voor je eigen emoties als je er wel over vertelt?

Hoe zou het voor je zijn als?

Die vaste brok in jouw lijf afbrokkelt en je steeds lekkerder in je vel komt te zitten?

Je weer geniet (zonder een schuldgevoel) van de kleine en grote dingen?

De mooie herinneringen aan degene die je lief was de overhand krijgen en het gemis minder pijn doet?

Je het gevoel hebt weer vooruit te gaan in plaats van stil te staan in het verdriet en je weer sterker te voelen?

Je van jezelf mag aangeven dat je even niet goed in je vel zit en hiervoor de tijd neemt die je nodig hebt?

Dat is mogelijk als

Je in gesprek gaat met mij! Jij vertelt over jouw verdriet en waar je tegenaan loopt. Ik luister en stel vragen en samen ont-dekken we wat jou laat vastlopen in jouw rouw.

Aan het einde van het traject

Is de zware, grijze deken van rouw van je afgevallen. Je ervaart lucht en ruimte in je lijf omdat het gemis en verdriet te verdragen zijn. Je hebt weer plezier in het leven en geniet, kortom, je zit weer fijn in je vel en bent veerkrachtiger.

 

 Klik hier voor het maken van een afspraak