Lotgenotencontact voor jongeren

Elke verlieservaring is bijzonder en wordt door een ieder op een eigen en unieke wijze beleefd. Jongeren rouwen ook op een eigen manier. In deze periode van het leven willen jongeren juist niet opvallen en anders zijn door hun ervaringen dan anderen. De rouw die er is om het verlies wordt door anderen niet altijd opgemerkt, maar is er wel. Ook na langere tijd, wanneer iedereen om hen heen weer doorgaat in het ritme van alledag. Van binnen is er bij de jongeren wel iets veranderd, iets waar niet altijd woorden aan gegeven kunnen worden. Veranderend gedrag of emoties zijn niet altijd te verklaren, zeker niet wanneer een verlies al een tijd geleden heeft plaatsgevonden.

Samen met Jolanda Heusinkveld, verlies- en rouwtherapeut bij Verbinding bij Verlies, bied ik deze jongeren de ruimte om in verbinding met anderen te komen die ook iemand zijn verloren die hen lief is.  Het is ondersteunend om met elkaar ‘hetzelfde’ te kunnen delen, op je eigen unieke manier, om ruimte en woorden te geven aan je gevoel, je gedachten, je zorgen, je ideeën en alles wat er voorbij komt.

Wij organiseren vier bijeenkomsten in een prettige en veilige sfeer.  Mocht jij je voor deze bijeenkomsten willen aanmelden of heb je een vraag, neem dan contact op door een mail te sturen naar info@ruimtebijverlies.nl. De data worden in overleg gepland.